Fest og ferie

Unik ramme om vigtige begivenheder

Bryllupper, konfirmationer og andre store mærkedage fortjener at blive markeret med stil. Avalonhuset er en ideel ramme om dagen, i særdeleshed hvis man lægger vægt på kvalitet og en intim atmosfære.

Lotussalens scene skaber en særlig ramme hvis man ønsker levende musik. Salen er designet med akustik for øje og professionelle musikere siger at det er “en særlig oplevelse at spille i”. Diskret teknik og professionel ventilation, lys og lys sikrer at rammerne er i orden.

Avalonhuset har en professionel lys- og lydmand tilknyttet som kender huset og har over 20 års erfaring fra branchen. Hvis du vil være sikker på at det er styr på teknik, mikrofoner, instrumenter o.a. så kan vi således tilbyde en samlet løsning der kan løfte din event til det næste niveau.

Ferie for flere familier

Det er i stigende grad populært at holde ferie flere familier sammen, evt. kombineret med en stor familiekomsammen.

For de som ønsker at bruge Avalonhuset til rekreation har vi en dejlig 250 m2 terasse, delvist overdækket hvor man kan grille og spille kæmpeskak.

Indenfor er der bordfodbold og bordtennis til børnene og udenfor store arealer til at spille bold og gå på opdagelse.

Virksomheder som har brug for en base til at udstationere medarbejdere for en periode kan drage nytte af den centrale placering samt velfungerende vaske og tørrefaciliteter.

Avalonhuset råder over 7 nyistandsatte værelser som du kan se mere om her.