Anbefaling & feedback formular.

Vi håber du har haft et godt ophold i Avalonhuset og at du har lyst til at fortælle om din oplevelse så vi kan dele det med fremtidige gæster.

Vi vil også gerne høre om der er noget vi kunne have gjort bedre. Feltet “til intern brug” vil således ikke blive brugt på hjemmesiden, men er din mulighed for at give os en feedback om ting vi kan forbedre.

Hvis vi skal bruge din feedback som testimonial er det en stor fordel hvis du tilføjer et billede. Hvis du placerer musen over billed-ikonen kan du klikke på Facebook eller Google for at tilføje et billede til din anbefaling. Hvis du har en Gravatar tilknyttet din email vil denne automatisk blive hentet hvis du ikke angiver et billede på anden vis.

Bemærk: Hvis din browser er indstillet til ikke at tillade popups er det muligt at du bliver spurgt om du vil tillade en popup. Det vil åbne et vindue hvor Google eller Facebook vil bede om din tilladelse.

Remove PictureHvordan var din oplevelse af Avalonhuset?Hvad syntes du bedst om ved dit ophold?Hvilke features ved huset betød mest for dig (teknik, kunst, natur, akustik mv)?Til intern brug: Er der ting vi kunne have gjort bedre?Indsend

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.