Overnatningsmuligheder

Stemningsfulde værelser

Avalonhuset har syv nyistandsatte værelser med rustikke bjælker og udsigt til gårdhaven. Der er plads til 18 overnattende gæster fordelt på otte værelser. Vi har fire store værelser og tre mindre værelser, hvor det ene er et enkeltværelse. Dertil kommer et stort 5 personers familieværelse med sofaarrangement. Ved spidsbelastninger har vi desuden en 4 personers lejlighed i en tilstødende bygning. Læs mere om værelser her.

Værelserne ligger samlet på en korridor med fælles bibliotek, hyggekrog samt toilet & bad. Fra værelsesområdet er der adgang til salen med barkøkken, bordtennis og adgang til terassen.

Værelserne kan lejes på dagsbasis, ugebasis eller månedsbasis. Jo længere tid du booker for, jo bedre bliver din pris.

Der serveres ikke morgenmad, men beboerne har fri adgang til det store fælleskøkken.

Skønne omgivelser

Avalonhuset ligger i Åsum, 5 minutter fra Odense centrum i et område med mange natur attraktioner såsom skov, strand og kulturbotanisk have. Blandt områdets attraktioner er:

Bjergagers egne kunstværker og kraftsteder, heriblandt stencirklen, Merlins Gate (sværdet i stenen) samt vores spirallabyrint.

H.C. Andersen Skoven som er en tæt men ung skov, med et alsidigt fugleliv.

Odense Å-sti som er dejlig at vandre på i alle årstider. Langs åen kan man finde legepladser til børn, bænke og grillpladser til fri afbenyttelse. Af og til kan man få øje på den smukke og sjældne isfugl.

Kulturbotanisk Have: Kun 2 km fra Avalonhuset kan man gå på opdagelse i den kulturbotaniske have.