Den perfekte ramme om din fest

Unik ramme om mærkedage

Bryllupper, konfirmationer og andre store mærkedage fortjener at blive markeret med stil. Avalonhuset er en ideel ramme om dagen, i særdeleshed hvis man lægger vægt på kvalitet og en intim atmosfære.

Lotussalen er skabt til musik. Det unikke loft består af lydabsorberende lameller som sikrer en perfekt akustik og scenens opbygning gør at musikken lyder optimalt. Professionelle musikere siger at det er “en helt særlig oplevelse at spille i salen”.

Diskret teknik og professionel ventilation, lys og lys sikrer at rammerne er i orden.

I stuen er professionelt køkken & café samt et velkomst område hvor du kan byde dine gæster standsmæssigt velkommen.

Udenfor finder du Avalon Stencirkel, som er den største stencirkel der er bygget i skandinavien i over tusind år. Vil du have et helt specielt bryllup kan du blive viet i vores stencirkel.

Der er desuden en dejlig 250 m2 terasse, der er delvist overdækket, Her kan man grille og spille kæmpeskak. Indenfor er der bordfodbold og bordtennis til børnene og udenfor store arealer til at spille bold og gå på opdagelse.

Lyd, lys og teknik

Teknikken er også i orden. Over scenen er en rig med RGB teater spots, moving heads, projektor og højtalere. Lyden sikres af et professionelt PA anlæg bestående af to QSC K12 højtalere og to QSC KW 181 subwoofere der spiller højt og rent. Hvis du selv vil være DJ med din laptop eller iPAd kan du leje en lille mixer sammen med PA anlægget.

I loftet sidder 4 moving heads som kan skabe lysshows og diskostemning ud på aftenen. Hvis du vil have en særlig magisk aften kan du leje vores “black lights”. Det er UV lamper som sammen med UV maling kan skabe helt enestående effekter (se billeder nedenfor).

Til større events eller små festivaller har Avalonhuset har tilknyttet en professionel lys- og lydmand tilknyttet som kender huset og har over 20 års erfaring fra branchen. Hvis du vil være sikker på at det er styr på teknik, mikrofoner, instrumenter o.a. så kan vi således tilbyde en samlet løsning der kan løfte din event til det næste niveau.

Hvis du ønsker at optage din event og gerne vil have noget professionelt lyd og broadcast godkendt foto/video gear, så kan vi leje det til dig som del af en samlet pakke. .

Hvis du har gæster som kommer langvejs fra og gerne vil overnatte råder Avalonhuset over 15 værelser som du kan se mere om her.

© Copyright - Avalonhuset.dk