Fleksible overnatningsmuligheder

Bed & Kitchen og værelser på uge eller månedsbasis.

Udlejning til dine medarbejdere

Har du en gruppe medarbejdere du skal have udstationeret kan Avalonhuset tilbyde nogle let tilgængelige og behagelige rammer for dem.

I hovedbygningen er der otte værelser med 18 sengepladser. Vi har desuden to lejligheder med hhv. 5 og 7 individelle sengepladser. Avalonhuset kan således rumme 30 gæster til retreats (32 hvis der er par).

Det store køkken med fire køleskabe og mange 5 vaske gør det nemt for større grupper af lave mad og få hverdagen til at fungere.

Der er TV, bordtennis og bordfodbold og en dejlig terrasse til at grille og hygge sig på og spille kæmpeskak. Under halvtaget på terrassen kan man lave et rygehjørne vil det er aktuelt.

Indenfor er der bordfodbold og bordtennis til børnene og udenfor store arealer til at spille bold og gå på opdagelse.

Virksomheder som har brug for en base til at udstationere medarbejdere for en periode kan drage nytte af den centrale placering samt velfungerende vaske og tørrefaciliteter.

Avalon Bed & Kitchen

Avalonhuset råder over i alt 15 værelser og et familierum som tilsammen kan rumme i alt 32 overnattende gæster. På Avalonbnb.dk kan du se mere om vores værelser og booke direkte.

Avalonhuset råder bl.a. over 15 værelser: 8 nyistandsatte værelser som du kan se mere om her samt en to lejligheder med yderligere 7 værelser i de tilstødende bygninger.

Hvis du ønsker at leje Avalonhuset til fest eller kursus kan du leje det hele og selv stå for værelsesfordelingen, eller du kan få dine kursister eller gæster til at booke et værelse eller en seng direkte hos os.

Det reducerer både omkostninger og tidsforbrug hos dig som arrangør at benytte vores online bookingsystem.

© Copyright - Avalonhuset.dk