Fleksible overnatningsmuligheder

Bed & Breakfast og værelser på uge eller månedsbasis.

Udlejning til dine medarbejdere

Har du en gruppe medarbejdere du skal have udstationeret kan Avalonhuset tilbyde nogle let tilgængelige og behagelige rammer for dem. I hovedbygningen er der otte værelser som kan rumme op til 18 personer.

Det store køkken med to køleskaber og mange vaske gør det nemt for større grupper af lave mad og få hverdagen til at fungere.

Der er TV, bordtennis og bordfodbold og en dejlig terasse til at grille og hygge sig på. Under halvtaget på terassen kan man lave et rygehjørne vil det er aktuelt.

For de som ønsker at bruge Avalonhuset til rekreation har vi en dejlig 250 m2 terasse, delvist overdækket hvor man kan grille og spille kæmpeskak.

Indenfor er der bordfodbold og bordtennis til børnene og udenfor store arealer til at spille bold og gå på opdagelse.

Virksomheder som har brug for en base til at udstationere medarbejdere for en periode kan drage nytte af den centrale placering samt velfungerende vaske og tørrefaciliteter.

Avalon Bed & Breakfast

Avalonhuset råder over i alt 10 værelser og et familerum som tilsammen kan rumme i alt 22 overnattende gæster. På Avalonbnb.dk kan du se mere om vores værelser og booke direkte.

Avalonhuset råder bl.a. over 8 nyistandsatte værelser som du kan se mere om her samt en særskilt lejlighed med to dobbeltværelser i en tilstødende bygning.

Hvis du ønsker at leje Avalonhuset til fest eller kursus kan du leje det hele og selv stå for værelsesfordelingen, eller du kan få dine kursister eller gæster til at booke et værelse eller en seng direkte hos os.

Det reducerer både omkostninger og tidsforbrug hos dig som arrangør at benytte vores online bookingsystem.

© Copyright - Avalonhuset.dk